09-28-2024
03:16 AM
- last edited on
09-28-2024
05:25 AM
by
KaminasWife
Meta Quest 2 cihazını alalı henüz 1 ay olmadı. Yeni guncellemeden sonra siyah ekran hatası alıyorum. led ışıkları hafif yanıyor. Ama arayüz yok. Sadece ses açma kısma hareketlerini veya yeniden başlatma ekranını görebiliyorum.Destek ekibinin söylediği her şeyi yaptım ama sorunum çözülmedi maalesef. 1 günlük denemelerim sonucunda meta uygulamasından ekrana yansıtıyorum. Öyle açılıyor, uyku moduna geçiyor veya güç tuşuna bastığımda kararıyor. Yeni güncellemeyle bu sorun çözüldü. Bu sorun yeni meta güncellemesi ile çözülebilir. Eğer tüm meta ekibi bunu çözemiyor ise diğer şirketlerin vay haline. Lütfen insanlar çok uğraşmak zorunda, ucuz değil. Lütfen bu sorunu çözün. Kesin bir çözüm bulun. 50 kere fabrika ayarlarına döndürdüm ama işe yaramadı. Lütfen
09-28-2024 05:32 AM
Merhabalar @ykp16, Bu konuyu sizin için daha detaylı incelemek ve size mümkün olan en iyi desteği sağlamak için bize hızlı bir özel mesaj gönderebilir misiniz? Umarım sizi mümkün olan en kısa sürede oyun oynamaya geri döndürebiliriz.
Profil sayfamıza ulaşmak için lütfen adımızı seçin veya buraya tıklayın: https://metaque.st/CommunitySupport. Ardından, bize özel mesaj göndermek için “Mesaj Gönder ”e tıklayın! Lütfen unutmayın, bize özel mesaj göndermek için önce toplulukta oturum açmış olmanız gerekir.
10-03-2024 10:44 AM
Güncelleme sorunu çözdüm yakınlık sensörüne sıvı teması olmuş terlemeden kaynaklı büyük ihtimalle servise gönderdim. Sensörü bantlayin bilgisayarimdan geliştirici seceneklerinden sensör ve guardiani devre dışı bırakınca çalışıyor ve meta horizon dan yansitma yapiyorum. Tam çözüm için servisten gelmesini bekliyorum
Did this answer your question? If it didn’t, use our search to find other topics or create your own and other members of the community will help out.
If you need an agent to help with your Meta device, please contact our store support team here.
Having trouble with a Facebook or Instagram account? The best place to go for help with those accounts is the Facebook Help Center or the Instagram Help Center. This community can't help with those accounts.
Check out some popular posts here:
Getting Help from the Meta Quest Community
Tips and Tricks: Charging your Meta Quest Headset