cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

metanın gelistirilmesi

orhan057
Honored Guest

sevgili meta ailesi herkese merhabalar diliyorum bu başvuruyu 21. yüzyılda en etkileyici dedirttirecek bir dünyaya göre biraz pahalı bu yüzden insanlar merak ediyor ama almakta terettüp ediyorlar acaba paraya değer diye bende bunu gözlemlediğim için ürünü İnternet kaffe tarzı hem tanıtım ücreti alıp evlerin dede gözlerine bakarak kullanmaları için basit ama etkili bir yol olduğunu düşünüyorum kolay birini sever insanoğlu aynı Playstation tarzı pazarlamayı tavsiye etmek deneyimi olmadan deneyim deneyimi olmadan gelişmeden ve bu asmada bana sponsor olmayı talep ediyorum.

Küreselleşme, değişim bilimi ve İnternet ile dünyada büyük ölçüde değişiklikler yaparken pazarlamada doğal olarak bu değişimden etkileniyor. Harekete ücretler ve klasik pazarlama yöntemleriyle ulaşılamayan kullanıcılar, farklı pazarlama yöntemlerinden etkilenmeye çalışılıyor. Bu düzenli yeni ve farklı pazarlama biçimleri ortaya çıkıyor. Gerilla pazarlama da bu Yeni Pazarlama biçimlerinden biri olarak değerlendiriliyor.Gerilla pazarlama, sıra dışı ve düşük düzeydeki pazarlama faaliyetleri olarak değerlendiriliyor.

tüm meta aile sevgileriyle.

Orhan Uçar

0 REPLIES 0